Yderst professionel, detaljeret og realistisk høge attrap udført i Delrin silke og kevlar, anvendes mod alle fugle.

0 anmeldelser
2.950,00
( 3.687,50 )
Populær
0 anmeldelser
399,20
( 499,00 )
Populær
0 anmeldelser
2.150,00
( 2.687,50 )
0 anmeldelser
559,20
( 699,00 )
Populær
0 anmeldelser
476,00
( 595,00 )
0 anmeldelser
149,60
( 187,00 )
0 anmeldelser
1.900,00
( 2.375,00 )
0 anmeldelser
1.124,80
( 1.406,00 )
0 anmeldelser
1.400,00
( 1.750,00 )
0 anmeldelser
Pris fra
262,50
( 328,13 )
0 anmeldelser
860,60
( 1.075,75 )

Duebekæmperens Høgedrage, den originale. Undgå dårlige og billige efterligninger. 

Yderst professionel, detaljeret og realistisk høge attrap udført i Delrin silke og kevlar, anvendes mod alle fugle. Duebekæmperens Due Høge fugleskræmmer drage styrtdykker, dykker og stiger, som en ægte høg. Opsendes og genopsendes i selv den letteste brise.

Særdeles detaljeret og realistisk efterligning af en høg. Flyver op i det dobbelte af teleskopstangens højde. Udnytter de skadevoldende fugles instinktive frygt for høge.  Særdeles effektiv og stille. Ingen løbende udgifter.

Der opnås et fantastisk resultat hvis den kombineres med www.birdgard.dk

Bemærk, Duehøge drage kittet er IKKE legetøj og er ikke fremstillet som sådan men et yderst professionelt redskab til afskrækkelse af fugle, anvendes mod alle fugle, måger, stære, duer, alliker, krager, Grågæs, canadiske gæs, ænder og mange mange flere.

Duer kan give mange gener; de trives i byer og beboelsesområder, hvor de kan svine, larme og sprede smitsomme sygdomme. Man kan forsøge mange ting for at holde duer og andre fugle på afstand, men det mest effektive er Duebekæmperens originale høgedrage.

 

Høgedrage – effektiv fugleskræmmer på stang

Det er de færreste, der bryder sig om skadedyr forstået som dyr, der har ødelæggende adfærd og konsekvenser for din ejendom, din arbejdsplads eller et hvilket som helst andet privat eller offentligt ejet område. Her er særligt fugle en kritisk kategori for sig i denne sammenhæng, da de kan være svære at få bugt med grundet deres færden i højderne. De placerer sig og slår sig ned på steder, der er svære at komme til, og de kan volde stor skade og gene i hverdagen og arbejdsdagen.

Heldigvis findes der effektive skræmmemidler, der kan afhjælpe problemerne med fuglenes uønskede tilstedeværelse – nemlig det værktøj (eller ”våben”), som går under den beskrivende titel ”Duebekæmperens Høgedrage”. Som det fremgår af titlen, er dette et innovativt og moderne, smart og ekstremt effektivt værktøj, der bekæmper fuglenes ødelæggende tilstedeværelse og skræmmer dem bort ved hjælp af en monteret fugle drage, der nærmest 1:1 imiterer fuglenes fjende nr. 1: høgen. Ved at anvende  ”Duehøge dragen”, der er fremstillet ganske naturtro, kan du godt vinke farvel til irriterende fugleskrig og skadende fugle og sende dem mod varmere himmelstrøg.

Tag din fugleskræmmer til nye højder – bogstaveligt talt

Man skulle ikke tro det, men faktisk er fugle ikke så dumme endda. Trods deres begrænsede hjernekapacitet er det muligt for fugle, herunder måger, at memorere specifikke motiver, hvilket gør dem i stand til at registrere faresignaler og trusler i omgivelserne. Netop dette udnyttes i fremstillingen af den effektive fugleskræmmer, Høgedragen, da den tager form som en ægte høg, der hæves op i de højere luftlag, hvor måger og andre fugle færdes. Det unikke ved dette smarte og moderne fugleskræmsel er, at selve skræmmefuglen er udformet i et meget virkelighedsnært design. Kombineret med ekstremt realistiske og livlige bevægelsesmønstre grundet den fleksible monteringstang gør, at duerne bliver overbevist om, at det rent faktisk er en vaskeægte høg – det vil sige en decideret fare fremfor et falsk faresignal.

Vi har altså at gøre med et innovativt og smart værktøj, der kan tage din skræmmeeffektivitet til helt nye højder – bogstaveligt talt. For du har nemlig mulighed for at tilkøbe ekstra teleskopkit, der kan forlænge skræmmefuglens højde. På den måde kan du tilpasse Høgedragen nøjagtig efter din specifikke problemstilling, så du rammer præcis i den højde, hvor fuglene typisk flyver og gør skade.

Fugleskræmmer 18 meter op i luften

Til høgedragen kan tilkøbes forskellige kit, som får høgedragen højere op at flyve. Det er muligt at købe et 7 meter teleskopkit, som gør det muligt at flyve høgedragen 13 meter op i luften, og det er muligt at købe et 10 meter teleskopkit, som kan få høgedragen helt op at flyve i 18 meters højde og på den måde holde fuglene langt væk.

Opnå effektiv fuglebekæmpelse med smart tilbehør til din Høgedrage

Du kan ikke kun købe den populære og originale Høgedrage, men også et væld af smart ekstraudstyr og tilbehør til Høgedragen, der kan være med til at effektivisere og gøre virkningen endnu bedre. Du kan for eksempel vælge imellem forskellige udgaver af fiberteleskopet, der kan forlænge din Høgedrage, tilkøbe løse Høgedrager, så du kan veksle af og til, købe et drejelige beslag til din drage fugl, der giver ekstra fleksibilitet og mobilitet, eller erhverve dig et samlet Høgedrage-kit, så du har en komplet ”alt i én”-løsning. Du kan tilmed tilkøbe et massivt jordspyd, der kan sikre, at Høgedragen er godt plantet i jorden uafhængig af vind og vejr.

 

Alle dine muligheder for modeller, udstyr og tilbehør finder du lige her på hjemmesiden.