Har du problemer med fugle, der færdes på dit tag? Vil du få bugt med kilden til støj, fugleskrig og knirken fra taget?

Hos Fuglekontrol.dk kan vi hjælpe dig af med dine gener. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af fuglepigge med forskellige nyttige egenskaber, så fugle ikke får lyst til at holde komsammen på dit tag.

Alt i fugleskræmmer pigge

Blandt vores store sortiment af fuglepigge kan du finde varianter, som er særligt velegnede til at skræmme bestemte fuglearter væk. Fugle færdes på forskellige måder, og derfor kan en version af fuglepigge virke mindre eller mere afskrækkende på de enkelte arter. Hvilke fugle er til stor irritation for dig? 

Tag et kig i det store udvalg her på siden. Klik de fugleskræmmer-pigge hjem, som vinker farvel til din uvelkomne gæst.
 

Smarte fuglepigge til tag 

Holder fugle ofte fest i din tagrende? 

Med smarte fuglepigge kan du lukke festen med det samme og sende alle deltagerne afsted. 

Placér fuglepiggene ved din tagrende og oplev, hvordan din tagrende med det samme bliver mindre attraktiv for fugle. Piggene gør, at fuglene ikke længere får lyst til at opholde sig der, da de ikke længere har noget at sætte sig på. 

Du kan også placere fuglepiggene på din tagryg. Bor du lige under taget eller har soveværelse på øverste etage, findes der ikke noget mere forstyrrende end fugle, der klukker eller bevæger sig rundt på tagryggen. 

Lad roen sænke sig igen ved at investere i fuglepigge. Vores varianter er nemme at montere i tagrenden eller på tagryggen og sætter med garanti et punktum for dit fugleproblem med det samme. 

Farvel til alle slags fugle 

Nogle steder er mere eksponeret for bestemte fuglearter. Oplever du problemer med en særlig type fugl?

Hos Fuglekontrol.dk forhandler vi fuglepigge, som er særligt påtænkt de enkelte fuglearter. Ligesom os mennesker har fuglene forskellige adfærdsmønstre og foretrækker forskellige miljøer at færdes i.

Derfor kan du bestille fuglepigge, der er særligt velegnet til svaler, måger, duer eller andre fugle, du måtte have problemer med.