StealthNet

StealthNet er det stærkeste og mest alsidige fuglenet i verden.

Omtrent usynligt: StealthNet "fuglenet" kan leveres fra lager i farverne, sort, sten farve (beige) og transparent. Nettene er fremstillet af meget tynde men ultrastærke fibre af polyethylene.

 

0 anmeldelser
Pris fra
990,00
( 1.237,50 )
0 anmeldelser
Pris fra
625,00
( 781,25 )
0 anmeldelser
Pris fra
625,00
( 781,25 )
0 anmeldelser
Pris fra
937,50
( 1.171,88 )

Find fuglenet og tilbehør til netting her

Bliver du til dagligt generet af skræppende krager, skader eller kaglende duer i din have, som forstyrrer din nattesøvn såvel som dine vågne timer? Har du problemer med, at småfugle eller større fugle konstant efterlader afføring, fjer eller lignende uønskede efterladenskaber på din altan, terrasse, bænk, tag eller facade? Det kan også være, at du til dagligt udfordres af diverse fugle, der spiser og hakker i dine frugttræer, afgrøder eller vinplanter? Uanset hvilken situation du står i, er den ideelle løsning på problemet et kvalitetssikret og kraftigt fuglenet.

Hos fuglekontrol.dk forhandler vi en lang række fuglenet og tilbehør til alle tænkelige udfordringer med små såvel som større fugle. Du finder alle vores modeller lige her på siden og kan nemt og hurtigt bestille online, så du kan få bugt med de trælse fugle.

Fuglenet til have, altan og lign. – i alle størrelser og farver

Fuglekontrol.dk er din personlige forhandler af fuglenet og tilbehør til netting – i bedste kvalitet. Vores sortiment dækker over en lang række fuglenet til alle typer af formål. Du finder både due-, svale- og gråspurvenet samt mange andre typer net.

De forskellige udgaver kan bruges i forskellige situationer. Der er fuglenet til fuglenet til haven, altanen, gårdspladsen, taget, garagen, udhænget og meget mere. Kort sagt: Der findes uden tvivl et fuglenet, der kan løse dine problemer og udfordringer.

Vores solide fuglenet findes i mange forskellige farver. Vælg eksempelvis mellem sort, sten, beige, hvid eller transparent – nøjagtig efter dine smagspræferencer. De neutrale og diskrete farver betyder, at fuglenettet næsten er usynligt – både for mennesker og fugle. Alle vores fuglenet kan desuden tilpasses i størrelsen, så du får de rette længde- og breddemål.

Kraftige og slidstærke fuglenet med nem installation

Samtlige fuglenet i vores sortiment er udviklet med øje for den højeste kvalitet og på baggrund af den aboslut førende og mest avancerede produktionsteknologi på feltet. Det giver produkterne en høj modstandsdygtighed. Materialet polyethylen modstår effektivt ultraviolet lys, da materialet er fremstillet af ultratynde fibre og uv-stabilisatorer. Det betyder, at fuglenettet hverken udseendemæssigt eller rent fysisk slides, påvirkes eller nedbrydes betydeligt. Dit fuglenet vil efter lang tid fremstå som nyt – i samme kvalitet og med samme effektivitet, som da du købte det.

Med andre ord: Et fuglenet fra fuglekontrol.dk udgør en langtidsholdbar løsning og investering, der giver dig meget brugsværdi og glæde for pengene – dag efter dag.

Alle vores produkter er produceret i et brugervenligt og simpelt design, der gør dem meget nemme og hurtige at installere i de fleste omgivelser. Fuglenettet kan let fastgøres til overflader af forskellige materialer, og du er garanteret, at nettet bliver på plads trods påvirkning fra vejr og vand samt diverse fugle.

Tag et kig på vores brede udvalg af kvalitetssikre, kraftige og billige fuglenet lige her på siden, og bestil online allerede i dag. Vi leverer hurtigt og sikkert, så du hurtigst muligt kan få løst dine problemer med irriterende fugle og skadedyr ved din private bolig eller arbejdsplads.