Populær
0 anmeldelser
2.794,40
( 3.493,00 )
0 anmeldelser
99,00
( 123,75 )
0 anmeldelser
125,00
( 156,25 )
0 anmeldelser
99,00
( 123,75 )
0 anmeldelser
236,00
( 295,00 )
0 anmeldelser
100,00
( 125,00 )
0 anmeldelser
575,00
( 718,75 )

Rottefælder – løsningen på et alvorligt problem


Et af de problemer, som de fleste boligejere frygter mest, er rotter og mus i boligen. Er skadedyrene først kommet indenfor, kan de nemlig forvolde særdeles stor skade på både boligen, men også for menneskene, som bor der. Rotter er uhygiejniske og bærer yderst smitsomme sygdomme som Weils sygdom, salmonella, harepest osv. De kan desuden forvolde skader på boligen for flere tusinder af kroner. Begynder de fx først at gnave i boligens isolationsmateriale eller i elinstallationerne, kan det få store og særdeles alvorlige konsekvenser.

 

Hvis man har mistanke om rotter, er det vigtigt straks at handle. Blot to rotter kan blive til mange flere på under et år. Rotterne bor overalt i Danmark, og man er sjældent i tvivl om, hvis de er der – alligevel kan de være svære at fange, da de er hurtige og kan snige sig ind og ud af et hul på kun 2 cm.

 

Rottefælden – en effektiv løsning mod skadedyr


Der findes i dag et hav af effektive fælder, der bekæmper alle former for skadedyr. Nogle af de mest almindelige fælder er musefældekasser, rottekasser og klapfælder, som smækker sammen omkring musen eller rotten. Der findes dog også andre fælder, som er nyere på markedet. Eksempelvis kan man i dag få rottefælder med strøm, og det er altså en yderst effektiv rottefælde.

 

Bekæmp rotterne med elektronisk rottefælde

 

Til at bekæmpe rotter kan man bruge fælder eller gift. Fælder er ofte det mest hensigtsmæssige, da den døde rotte på den måde fanges og undgår at ligge i et hjørne og rådne og lugte. Den elektroniske rottefælde er effektive redskaber til at bekæmpe rotteinfektion. ’Rottezapperen’ giver rotten stød, og rotten dør inden for ganske få sekunder. Den bruges uden gift og er både effektiv og nem at håndtere.

 

Rottefælde uden gift

 

Vi forhandler kun de mest effektive rottefælder, men den bedste rottefælde er vores GoodNature rottefælde. Med minimalt brug af ressourcer er den både miljøvenlig og let at bruge, og så sikrer den effektiv rottebekæmpelse og minimal tidsforbrug på vedligeholdelse. Rotten, der går i fælden, dræbes hurtigt og humant. Når den døde rotte falder til jorden, indstiller fælden sig selv igen og kan på den måde fange mange rotter. GoodNature rottefælden er det sikre valg – den bekæmper effektivt skadedyrene på både en miljøvenlig og human måde.

 

Find et stort udvalg af rottefælder her


Her hos Fuglekontrol finder du et stort udvalg at effektive rottefælder. Du kan nemt og hurtigt bestille alt, hvad du mangler indenfor muse- og rottefælder. Alle vores pakker bliver sendt via GLS, og modtager vi din ordre inden kl. 12:00, tilstræber vi os på at fremsende varen samme dag, eller dagen efter – ellers har vi normalt en leveringstid på 3-4 dage. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedst mulige service, så har du nogle spørgsmål kan du altid skrive til os på info@fuglekontrol.dk, eller du kan give os et kald på 24 24 14 82.