0 anmeldelser
4.875,00
( 6.093,75 )

Gaskanon mod fugle

Har du også problemer med irriterende fugle, der spiser dine afgrøder på marken? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig vores gaskanon mod fugle, som skræmmer fuglene væk fra marken, så du kan have dine afgrøder i fred. Vores gaskanon mod fugle er det helt nye indenfor gas styrede fugleskræmsler, og den er designet til at imødekomme alle din behov som landmand. Denne smarte gaskanon skal tilkobles din telefon via en app, så du helt selv kan styre den inde fra sofaen. Ønsker du altså en fuglefri mark, så kan du finde den smarte fugleskræmmer lige her på siden.

Gaskanon – Scatterbird Mark 4

Som landmand kan du nok nikke genkendende til, at man kan bruge rigtig mange tid og penge på ressourcer, der kan holde skadefuglene væk fra markerne. Men fremover kan det altså være helt slut med gæs og andre fugle, der æder dyrenes foder og afgrøderne i marken.
Med den smarte Scatterbird Mark 4 kan du nu nemt og effektivt skræmme alle de irriterende fugle væk fra din ejendom. Denne gaskanon skal styres via en app, som du henter ned til din telefon. Du kan på denne måde programmere gaskanonen hjemmefra, og herefter gå ud til marken, når du er klar til at aktivere din gaskanon. Du kan faktisk aktivere din gaskanon helt op til 20 meter væk, hvis du ønsker det. Den smarte gaskanon til fugle kan desuden skræddersyes, så den opfylder netop dine behov, og du har mulighed for at justere knaldet og skuddets højde.
En gaskanon er en driftssikker løsning, idet fuglene flygter, hver gang gaskanonens brag bliver udløst. Fordelene ved gaskanonen er, at den blot kræver sporadisk med plads samtidig med, at den kan dække et yderst stort luftareal. Ønsker du at skræmme skadefuglene væk fra dine marker, kan sådan en gaskanon altså være den helt rigtige løsning for dig. En gaskanon mod fugle er desuden er yderst fleksibel løsning på problemet, da du kan placere din gaskanon, hvor generne fra fuglene er størst.

Gaskanoner mod fugle til ethvert behov

Her hos Fuglekontrol har vi altså alt, hvad du skal bruge for at skræmme de irriterende skadefugle væk. Vi har med garanti netop det, du søger, så gå derfor på opdagelse her på siden, og bliv klogere på, hvordan du kan komme af med dit skadedyrsproblem. Vi står naturligvis også altid klar med et godt tilbud, og vi tilbyder desuden også altid kompetent rådgivning. Udstyret, du kan finde hos os, er perfekt til at skræmme skadefuglene, derfor er vi sikre på at du kan finde den perfekte gaskanon for dig her. Det kan selvfølgelig være, at det ikke vil være den ideelle løsning for jer, så kan du heldigvis tage et kig på vores andre kategorier, hvor du sikkert vil kunne finde det du leder efter.

God service og hurtig levering

Ønsker du at anskaffe dig en gaskanon, så er du med garanti kommet til det rette sted. Vi bestræber os nemlig på altid at yde den bedste service til vores kunder, og vi tager derfor altid imod alle dine spørgsmål med et smil på læben. Når du placerer en ordre hos os, sender vi din pakke samme dag, eller dagen efter, og den vil med sikkerhed være hos dig indenfor 3-4 hverdage.


Har du spørgsmål til vores store udvalg af gaskanoner, eller blot til din ordre, skal du være velkommen til at skrive til os på info@fuglekontrol.dk, eller du kan ringe til os på 24 24 14 82 mellem 8:00 og 16:00 – vi glæder os til at høre fra dig!