Sikkert valg, effektiv bekæmpelse uden gift.

 

0 anmeldelser
2.794,40
( 3.493,00 )
0 anmeldelser
360,00
( 450,00 )
0 anmeldelser
204,00
( 255,00 )

Fælder til skadedyr

Skadedyr kan lave store skader på bygninger, inventar og husdyr som fx fjerkræ. Du kommer langt ved at sætte fælder op, som er rettet mod invasive skadedyr som fx minke, måre og ræve. Her på siden finder du et stort udvalg af minkfælder, mårfælder, kaninfælder og meget mere. Så har du et skadedyrsproblem, er du med garanti kommet til det rette sted.

Mår på loftet

Oplever du en masse støj på loftet kan det meget vel stamme fra en husmår, og den gør desværre mere skade end blot at larme. Husmåren gnaver og graver i husets isolering – i nogle tilfælde endda også i ledninger. Er du rigtig uheldig får måren unger på dit loft, og du vil hurtigt erfare at det er som en invasion af festglade dyr – meget larm og stør ødelæggelse.

Du undrer dig måske over, hvordan skadedyret overhovedet er kommet ind i huset i første omgang? Som tommelfingerregel kan en mår komme ind af et hul på størrelse med et hønseæg, og det er derfor særdeles vigtigt, at du gennemgår huset og taget for selv de mindste revner og sprækker, og at du får lukket dem med trådnet.

Er måren først kommet ind kan det være nødvendigt at du anskaffer en mårfælde. Mårfælder skal sættes op der hvor måren opholder sig, hvilket typisk er på loftet. Du kan med fordel lægge et æg op på loftet før du sætter mårfælden op, på denne måde lokker du den nemmere i fælden. Når måren er begyndt at spise af ægget sættes fælden samme sted og med et æg indeni. Du får på denne måde lokket måren i fælden, og du får dermed styr på dine skadedyrsproblemer.

Stort udvalg af fælder til alle slags skadedyr

Her hos Fuglekontrol har vi alt hvad du skal bruge for at bekæmpe de generende skadedyr i huset. Vi har fælder til alle slags skadedyr, og du finder her på siden både minkfælder, mårfælder og kaninfælder. Alle vores fælder er fremstillet af kraftigt materiale, så du kan være sikker på at de holder. Du finder blandt andet vores mink-, mår-, katte- og kaninfælde, der er fremstillet af kraftigt galvaniseret minktråd, som effektiv fanger skadedyr. Lågen har en kraftig fjederlås, og så har fælden desuden en fjederophængt udløser, så fælden ikke selvudløser ved påvirkninger.

Alle vores fælder er derudover nemme at montere, så du kan komme af med skadedyrene uden problemer. Vi ved alle hvor irriterende skadedyrene kan være og så er de svære at fange, men der er hjælp at hente! Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig, og med en af vores mange fælder kommer du med garanti i mål med din fangst! Lige meget hvilket dyr du vil fange, så kan du finde præcis den fælde du skal bruge, her hos Fuglekontrol.

Service og levering af høj kvalitet

Ønsker du at anskaffe dig en minkfælde, mårfælde eller en kaninfælde, så er du med garanti kommet til det rette sted. Vi bestræber os på altid at yde en god service til vores kunder, og vi tager derfor altid imod alle dine spørgsmål med et smil på læben. Når du placerer en ordre hos os, sender vi din pakke samme dag, eller dagen efter, og den vil med sikkerhed være hos dig indenfor 3-4 hverdage.

Har du spørgsmål til din ordre, skal du være velkommen til at skrive til os på info@fuglekontrol.dk, eller du kan ringe til os på 24 24 14 82 mellem 8:00 og 16:00 – vi glæder os til at høre fra dig.