Populær
0 anmeldelser
549,60
( 687,00 )
0 anmeldelser
476,00
( 595,00 )

Terror ugle – effektiv og realistisk fugleskræmsel

Terror uglen kan blive din bedste ven, hvis du gerne vil holde adskillige fugle og andre dyr væk fra din have. Med en terror ugle får du en livagtig og effektiv fugleskræmmer, og det er faktisk den mest realistiske fugleskræmmer på markedet. Den har meget nøjagtige farveaftegninger, og så er den lavet i fuld størrelse. Den smarte terror ugle har baskende vinger og et vingefang på over 110 cm. Terror uglen forestiller den store Hornugle, som jager skadedyr i naturen.

Hornuglen – det ultimative luftbårne rovdyr

Den store hornugle har en længde på 60-75 cm og et vingefang på ikke mindre end 160-188 cm. Den har en vægt på 2-4 kg, og det er med til at gøre den til Europas største ugle. Hornuglen har rødgule øjne og en fjerdragt med gulbrun som grundfarve. Den her brunsorte længde- og tværstriber, og på hagen har den et hvidt parti, som ses når den løfter næbbet. ’Terror uglen’ spiser små pattedyr og fugle. Af fuglearter spiser den ofte ringduer, hættemåger, råger, blishøner, duer, stære og krager. Af pattedyr spiser den ofte pindsvin, kaniner, egern, brune rotter og mosegrise.

Terror uglen er det mest frygtede rovdyr, og den fanger og spiser næsten alt, der bevæger sig. Af netop denne grund er en terror ugle det perfekte værktøj, hvis man gerne vil patruljere haver, parker, golfbaner, havne, tage og åbne områder. Den kan sættes op præcis hvor der er behov for det, og vinden og dens realistiske udseende klarer resten.

Terror uglen på jagt efter skadedyr

Vores skræmme ugle er uden tvivl det mest effektive middel for dig, der gerne vil holde skadedyrene væk. Den effektive fugl skræmmer de flyvende skadedyr væk på en naturlig måde, og du får altså nemt og hurtigt fjernet de uønskede fugle fra dit område. Vores terror ugle er altid i bevægelse, og den vil altid være i en jagtlignende position, så skadedyrene ikke tør nærme sig. Denne smarte Terror ugle er altså perfekt til dig, som fx gerne vil have sin køkkenhave i fred, eller dig, som blot til daglig er generet af de flyvende skadedyr.

Ønsker du at anskaffe dig en terror ugle, eller brænder du blot inde med nogle spørgsmål, så kan du skrive til os på info@fuglekontrol.dk, eller du kan ringe til os på 24 24 14 82 mellem 8:00 og 16:00.