Holografi Tape 30 meter

156,00
( 195,00 )
Model/varenr.: Holografitape 33 meter
Lager: På lager

Holografi Tape iriserende folie kombinerer holografi, vind og lys til at irritere fuglenes sanser og skaber en "off-limits" zone imod dem.

Holografi Tape iriserende folie kombinerer holografi, vind og lys til at irritere fuglenes sanser og skaber en "off-limits" zone imod dem.

Det begynder med en gennemprøvet ide … fugleskræmselet. Man tilsætter derefter rumalder teknologi og materialer til dette gamle koncept. Resultatet er et letvægt, holdbart, vedligeholdelsesfrit fugle-afskrækker produkt, som ydermere er så alsidigt at der hele tiden dukker nye og effektive anvendelsesmuligheder op.

Holografi Tape er en visuel afskrækker. Holografi Tape "blinker" når det bevæger sig med vinden. Reflekterende lys, giver farver og mønstre, som konstant ændrer sig. Denne skinnende, blinkende "bølgeeffekt", opfanger fuglene som et foruroligende faresignal. Uanset om det bliver opfanget som et rovdyr eller en rival til mad og territorium, vil fuglene ikke ignorere denne potentielle trussel.

Holografi Tapes egenskaber holder uønskede fugle væk på en lang række måder:Fjendtligt "lydmiljø". De kraftige metalliske lyde, som materialet afgiver når det bliver fanget af blot den letteste brise, gør fuglene nervøse.Fysisk barriere. Montering på afsatser, hegn eller andre smalle overflader, vil forhindre fuglene i at få adgang til deres "landingsbaner".Mulighederne er praktisk taget uendelige. Holografi Tape løser næsten på hvilken som helst måde du måtte ønske det, selv de værste problemer med uønskede fugle. Uden fare for skade på montør eller fuglene.

Monteres på de steder hvor fugleplagen findes. Vind og lys klarer resten.

I åbne udendørs områder. Bind 6 til 10 stykker Holografi Tape af 240 centimeters længde, til toppen af en lodret pæl efter "majstang princippet".Landbrug og haver. Holografi Tape har mange anvendelsesmuligheder, når det gælder beskyttelse mod skader på afgrøder. Holografi Tape kan snoes rundt om fritstående træer fra top til bund. Eller hæng det op omkring rækkebeplantninger.
Hele haveanlæg kan beskyttes ved at hænge Holografi Tape op mellem 180 til 240 cm. høje pæle.

Andre anvendelsesmuligheder kan holde ænder og gæs væk fra områder hvor disse måtte være uønskede, så som plæner og damme. Holografi Tape kan endvidere også anvendes til at holde rovfugle væk fra dambrug.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: