C150 ULV kold tåge maskine.

3.996,00
( 4.995,00 )
Lager: Ikke på lager

FLAGSKIBET C150 ULV kold tåge maskine er den bedste løsning til skadedyr kontrol, desinfektion og rengørings applikationer.

Vægt: 4 kg

STATE-OF-THE-ART FLAGSKIBET C150 ULV KOLD TÅGE, 5-50 um.

C150 ULV tåge maskine er den bedste løsning til skadedyrkontrol, desinfektion og rengørings applikationer. C150 drives af en kraftig 1250 watt Samsung Motor og er fremstillet i produktet FRB (Fiber Reinforced Polymer) fiber forstærket polymer.

C150 er designet til professionelt brug og sammen med det nye patenterede justbare dyse hoved og med slide kontrol for variabel hastighed, kontrolleres både mængden og dråbe størrelsen helt ned til 5-50 um.

Hurtig desinfektion, med garanti.

Med mere end 1 liter per minut (LPM) er du i stand til at desinficere områder på 150m3 på mindre end et minut. C150 har en af de højeste flow hastigheder end nogen anden håndholdt ULV tåge maskine, og dette muliggør skadedyrbekæmperen og rengøringsvirksomheden at servicere klienten med største effektivitet og in-time garanti.

Dråbestørrelse kontrol.

Kontrol af dråbestørrelsen (micron) har aldrig været lettere. Brugeren justerer blot på juster skruen som er monteret på den aftagelige væske beholder.

Kraftig blow fra 1250 watt Samsung motor.

C150 bruger en top kvalitets motor fra Samsung, hele 1250 watt sikrer, at du med slide kontrollen på toppen af maskinen styrer udmundings hastigheden.

Kompatibel med alle kemiske stoffer.

C 150 er designet til og har en så høj fleksibilitet at C150 kan bruges til alle former for flydende kemiske væsker med en PH værdi mellem PH0-PH12 som dækker oliebaserede agenter, syre, alkaliske produkter og Pythrethines og netop dette giver C 150 en meget høj applikation til brugeren. C150 må ikke køre med væsker med molekylestørrelse større end vand. C150 må ikke bruges til maling, Tectyl og lignende produkter.

HVAD ER ULV?

ULV står for Ultra Low Volume og det refererer til den kolde tåge  med en dråbestørrelse på mellem 20-50 micron som ULV teknologien skaber når det anvendes i et areal. Sammenlignet med den traditionelle tåge metode, bruger ULV maskinerne kun elektricitet  så derfor er det en meget ren teknologi i forhold til de termiske tågemaskiner som bruger benzin eller dieselolie som drivmiddel. ULV er meget velegnet til brug i indedørs miljøer,   hus, kontor, lager, fjerkræ produktion, pelsavl, svinestalde, kvægstalde, gartnerier og lignende steder.   For eksempel kan vores C150 ULV fogger desinficere et område på 150 m2 inden under et minut og dette tal viser at C150 er den mest effektive håndholdte ULV fogger der er fremstillet til dato. 
    
Hvorfor bruge ULV fogger
 
Traditionelle atomiser eller rygsprøjter sprayer meget ujævnt og med varierede dråbestørrelser i størrelser (mellem 100-200 mikron), og det er meget vanskeligt at nå insekter eller bakterier effektivt på deres tilholdssteder.  
 
Termisk foggere bruge benzin eller dieselmotorer til at opvarme de kemiske væsker for at opnå dråbe størrelser mellem 5-50 mikron.   Termiske foggere er meget velegnet til brug udendørs, men de producerer ofte for små dråber, som ofte blokeres af det 'lufttæppe"  insekterne afgiver. Termisk foggeren er heller ikke ideelt til brug indendørs på grund af brændbare materialer
 
ULV tåge maskiner producerer dråber i størrelsen 20-30 mikron, som  er en dråbestørrelse der er kendt som en optimal VMD for at nå bakterier og insekter i bekæmpelsesområder. Dråbestørrelser på 20 mikron er ikke for lette eller for tunge hvorfor de  effektivt trænger ind i  insekternes krop og slår dem effektivt ihjel . Dråbestørrelser på 20 mikron er også en ideel dråbestørrlese til at blive emitteret i luften hvor tågen "hænger" i op til omkring 10 minutter, hvilket gør at produkterne får tid til at nå de fleste utilgængelige områder.  
 
    

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: