Laserop 3,0, håndholdt laser, effektivt værktøj til fuglebekæmpelse. Sælges kun til brugere med et aktivt CVR. NR

5.500,00
( 6.875,00 )
Lager: På lager

Laserop 3,0, håndholdt laser. Laseren er vist med ekstrudstyr.

LASEROP 3.0 er en professionel laser lygte med en grøn laserstråle, fremstillet til at skræmme dyr (mange fuglearter, især gæs) væk om morgenen og aftenen men også på mørke dage. Laserop 3,0 fungerer bedst ved et dagslysniveau på 15.000 lux. I mørke, som er det absolut ideelle for LaserOp 3,0, har strålen en rækkevidde på over 2 km.

Link til Laserop 3,0 ekstraudstyr 

 

Vægt: 0,3 kg
Link til Laserop 3,0 ekstraudstyr 

For frugtavlere og landmænd er laserop 3,0 det ideelle skræmme middel til at skræmme gæs og ænder, måger, spurvefugle, (krager, gråkrager, råger ) og sangfugle med flere.

Laserop 3,0 -modellen er som en praktisk lommelygte. Strålen, eller den grønne dot, kan øges eller formindskes, men bliver aldrig mindre end 5 cm. Praktisk, hvis du ønsker at skræmme fuglene på nær afstand.

Laserop 3,0 -modellen leveres komplet med to genopladelige batterier, 1 oplader, alt i en praktisk og bærbar aluminiums kuffert.

Fugle opfatter den grønne laserstråle som en fysisk fare der kommer hen imod dem. Det eneste alternativ til at undgå at blive ramt er at flyve væk. 

Dette er den samme refleks fugle har når en bil nærmer sig. Autonome laser® appellerer til fuglens overlevelsesinstinkt. I modsætning til konventionelle afskrækkelsesmetoder vænner fugle sig ikke til laserstrålen fra Fuglekontrol og vil altid blive frastødt.

Effektiv mod alle fugle, måger, alliker, husskader, ænder, gæs, skarver, rovfugle, svaler, spurve, stære, ringduer, skovduer og by duer.

Dæknings område: 2000 meter i mørke, hvilket betyder en diameter på op til 2 km.

Bruges ved: Landbrug, virksomheder, frugtproduktion, Kommercielle lufthavne, lagerbygninger, frugtplantager, byområder, kvægstalde..

Laserop 3,0 -modellen "Dimensioner 5 cm x 22,5 cm" leveres komplet med to genopladelige batterier, 1 oplader, alt i en praktisk og bærbar aluminiums kuffert

Vægt 300 gram

Link til Laserop 3,0 ekstraudstyr 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: