Aves Laser Imporium, effektivt værktøj til fuglebekæmpelse

29.995,60
( 37.494,50 )
Model/varenr.: Autonom laser
Lager: På lager

Aves Laser Imporium® er et fuldautomatisk laser system til afskrækkelse af fugle, der effektivt og på uskadelig vis skræmmer fuglene væk 24/7. Denne omkostningseffektive løsning eliminerer de skadevirkninger, der fremkaldes af fugle med op til 90%

Vores software giver dig mulighed for at justere laserens projektions hastighed. Tidsintervallerne styres af et elektronisk ur så systemet tilpasser sig sikrings omgivelser på en perfekt måde.
Forbedret sikkerhed.
Vores nye sikkerhedsfunktioner sørger for, at din Aves Laser Imporium® altid fungerer sikkert uden at skade mennesker og miljø.

Fuglene vænner sig ikke til laserlyset. Fugle opfatter den grønne laserstråle som en fysisk fare, der kommer hen imod dem. Det eneste alternativ til at undgå at blive ramt er at flyve væk. Det er den samme refleks fuglene har når en bil nærmer sig, de vil altid flyve væk.
Aves Laser Imporium® appellerer til fuglenes overlevelsesinstinkt. I modsætning til konventionelle afskrækkelses metoder, vænner fugle sig ikke til laserstrålen fra Fuglekontrol. Ved konsekvent brug af laseren, opfatter fugle det kontrollerede område som usikkert og vender ikke tilbage. De vil altid blive skræmt væk.

Sælges kun til virksomheder med et aktivt CVR. nummer.

 

Se ekstra udstyr til Aves Laser Imporium her.

Vægt: 3 kg

I en verden med stigende krav til mad,energi og mobilitet, er effektiv og langvarig fuglekontrol afgørende. Mange konventionelle metoder til at afskrække fugle er dyre og ineffektive på lang sigt og en årsag til gener for miljøet.

Det kræver innovation.

Teknologi: Aves Laser Imporium

Problemområder er ofte steder som giver fuglene basale behov som mad, vand eller ly. Da fugle er intelligente væsner, er tilvænning til traditionelle skræmme metoder kendte!
Laser giver mange fordele sammenlignet med konventionel teknologi. Fugle opfatter den nærgående laserstråle som et fysisk objekt, det appellerer til fuglenes overlevelsesinstinktet, hvilket får dem til at flyve væk.

Fuglene vænner sig ikke til laser strålen.

Aves Laser Imporium er designet og testet til at skræmme fugle på en human måde uden at skade fuglene og miljøet. Det er etisk den bedste måde at gøre det på, både for at bevare et godt renomme og et positivt omdømme på dyrevelfærd og med hensyntagen til offentligheden. Dette er også med til at kunderne ser fornuften i at bruge vores Aves Laser Imporium.

 

Sikkerheden kommer først. For at undgå utilsigtet eksponering for laserstrålen, anbefales brug af laserbriller til personer, der er til stede i området. Briller skal vælges ud fra bølgelængden og laser-effekten af det anvendte laserudstyr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: