Laserop 3,0, håndholdt laser

Lager: På lager

Laserop 3,0, håndholdt laser.

LASEROP 3.0 er en professionel laser lygte med en grøn laserstråle, fremstillet til at skræmme dyr (mange fuglearter, især gæs) væk om morgenen og aftenen men også på mørke dage. Laserop 3,0 fungerer bedst ved et dagslysniveau på 15.000 lux. I mørke, som er det absolut ideelle for LaserOp 3,0, har strålen en rækkevidde på over 2 km.

Link til Laserop 3,0 ekstraudstyr 

 

Vægt: 0,3
Log ind her for at købe
Link til Laserop 3,0 ekstraudstyr 
For frugtavlere og landmænd er laserop 3,0 det ideelle skræmme middel til at skræmme gæs og ænder, spurvefugle, (krager, gråkrager, råger ) og sangfugle med flere.
Laserop 3,0 -modellen er som en praktisk lommelygte. Strålen, eller den grønne dot, kan øges eller formindskes, men bliver aldrig mindre end 5 cm. Praktisk, hvis du ønsker at skræmme fuglene på nær afstand.
Laserop 3,0 -modellen leveres komplet med to genopladelige batterier, 1 oplader, alt i en praktisk og bærbar aluminiums kuffert.
Fugle og andre dyr oplever den grønne laserstråle som at blive ramt af en pind, så de vil altid flygte når de ser den grønne stråle/dot. 
Fugle vil ikke vænne sig til den grønne laserstråle, så når du bruger din Laserop, ofte, vil fuglene betragte din ejendom som et usikkert område, og fjerne sig.
Fuglekontrolenheden på Schiphol Lufthavn har allerede mere end 5 års erfaring med den grønne laserstråle.

Effektiv mod de sorte fugle, måger, alliker, husskader, ænder, gæs, skarver, rovfugle, svaler, spurve, stære, ringduer, skovduer og by duer.
Dæknings område: 2000 meter i mørke, hvilket betyder en diameter på op til 4 km.

Bruges ved: Landbrug, virksomheder, frugtproduktion, Kommercielle lufthavne, lagerbygninger, frugtplantager, byområder, kvægstalde..
Laserop 3,0 -modellen "Dimensioner 5 cm x 22,5 cm" leveres komplet med to genopladelige batterier, 1 oplader, alt i en praktisk og bærbar aluminiums kuffert
Vægt 300 gram
Link til Laserop 3,0 ekstraudstyr 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: